CASA FUNERARA EVA - Servicii Funerare Bucuresti in rate

Toate serviciile funerare oferite de Casa Funerara Eva

Servicii funerare cu plata in rate

Se intampla sa treci prin momente grele in aceasta perioada si in plus nu faci fata costurilor unei inmormantari asa cum se cuvine? Nu trebuie sa disperi, apeleaza la o firma care ofera servicii funerare cu plata in rate. Pentru ca asemenea momente nu sunt niciodata programate, poti sa faci fata cheltuielilor cu inmormantarea platind toate cheltuielile in rate fixe fara dobanda, direct la firma de servicii funerare si doar cu actul de identitate.

 

Sicrie variate, in functie de buget

Chiar daca nu conteaza foarte tare in aceste momente ce haine poarta sau in ce sicriu merge la groapa, alegerea unora de buna calitate inseamna respect fata de  persoana draga, care tocmai a trecut in nefiinta. Firmele de pompe funebre iti pot pune la dispozitie trei tipuri de sicrie: ieftine, standard si sicrie de lux, cu preturi incepand de la 600 de lei, pana la peste 1300 de lei. Ele pot fi realizate, in functie de pret, din diverse esente de lemn:  brad, fag sau plop. Alegerea iti apartine.

 

Servicii funerare complete, un ajutor in momentele de cumpana

Treci mai usor peste un deces in familie cu ajutorul unei firme ce ofera servicii funerare in Bucuresti. Pe langa consiliere, in legatura cu organizarea tuturor detaliilor legate de inmormantare, poti beneficia de servicii funerare in Bucuresti la preturi bune si in regim non stop. Nu ezita sa ceri ajutorul unei firme de pompe funebre din Bucuresti, care ofera servicii funerare complete, daca iti doresti sa-ti petreci in liniste ultimele clipe alaturi de persoana draga.

 

Firme de pompe funebre Bucuresti, cu servicii complete

Momentele mai grele, precum pierderea unor persoane dragi, trec mai usor daca ceri ajutorul unei firme de pompe funebre din Bucuresti. Oferta e bogata. Gasesti firme de pompe funebre in Bucuresti la tot pasul, care iti ofera servicii complete pentru intreaga ceremonie, la preturi bune: de la transportul sicriului sau produse specifice unei inmormantari ca: batiste, lumanari, prosoape, coliva si colaci, aranjamente florale pana la cele mai mici detalii. Trebuie sa gasesti una care ofera servicii de calitate.

 

Accesoriile pentru inmormantare, de nelipsit

Organizarea unei inmormantari, pana la cel mai mic detaliu, se poate dovedi o treaba dificila pentru cei apropiati. Daca apelezi la o firma de pompe funebre, pentru organizarea tragicului eveniment pana la cel mai mic detaliu, o firma de pompe funebre se poate ocupa de tot, inclusiv accesoriile de inmormantare. Accesoriile funerare precum: cruciulite, doliu in piept, batiste, lumanari pot fi uneori omise, mai ales cand gandurile iti sunt in cu totul alt loc. De aceea, e bine sa lasi totul pe seama specialistilor.

Pensionarii pot beneficia de servicii decontate pe baza talonului de pensie, ajutorul de inmormantare pentru anul 2017 este de 3131 lei.