Repatriere decedati

Repatriere decedati si servicii de transport funerar pentru toate tarile din Europa si catre orice destinatie din Romania

Asiguram repatrierea decedatilor din afara Romaniei cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei.
Repatrierea se poate face  cu auto speciale cat si aerian cu preluare de la aeroport si transportarea sicriulului la adresa indicata

Repatriem decedati din  SPANIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, ANGLIA, BELGIA, IRLANDA, OLANDA, UNGARIA etc cu autospeciale dotate cu instalatie frigorifica de ultima generatie. Autospecialele noastre sunt autorizate atat in tara cat si in afara ei, indeplinesc toate conditiile pentru a transporta in conditii perfecte corpul neinsufletit.

Oferim promptitudine, seriozitate, rapiditate, servicii funerare complete la preturi mai mult decat decente.
Transportul funerar internaţional se poate efectua  pe baza:

 • paşaportului mortuar
 • certificatului de deces
 • certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital
 • certificatului de îmbălsămare eliberat de spital
 • autorizaţiei de transport funerar internaţional

servicii transport decedati si repatriere persoane decedate

Transportul funerar internaţional se poate face numai in condiţiile prevazute de legislatia naţionala a tarii în care a survenit decesul si în conformitate cu regulile internaţionale in vigoare.
 

♦ Pentru prert ne poti contacta non-stop  tel: 0765.059.580


Informatii utile despre repatrierea si transportul persoanelor decedate din Romania sau tarile Uniunii Europene

Mai jos aveti raspunsuri pentru cele mai des intalnite intrebari privind activitatea noastra dar si precizari utile pentru eventualele Dvs. nelamuriri.

 

Repatrierea decedatilor implica anumite costuri  

Ai o ruda in strainatate, care a tocmai a decedat si nu stii cum sa procedezi sa-i aduci trupul in tara si la ce mijloace de transport sa apelezi, ca sa ajunga in siguranta acasa, dar nici ce costuri implica? O firma care se ocupa cu repatrierea decedatilor din interiorul si exteriorul tarii noastre iti poate spune de la inceput ce tarif percepe si ce servicii ofera.

O firma care se ocupa cu repatrierea decedatilor asigura transportul persoanei neinsufletite in conditii de siguranta, oferind punctualitate, profesionalism, cu masini omologate si o gama variata de sicrie, in asa fel incat decedatul sa ajunga in conditii optime acasa. O astfel de firma, cu experienta in domeniu se va misca cat mai rapid, pentru a aduce sicriul cu trupul neinsufletit la destinatie.

Daca firma se va ocupa si de documentele necesare repatrierii in plus, fata de transportul ce va fi facut facut de soferi profesionisti in automobile autorizate, dotate cu sistem frigorific, obligatoriu pentru un astfel de transport, se va percepe un alt tarif.

O firma cu experienta in repatrierea decedatilor isi mentine tariful si preturile cat mai corecte si ofera cea mai inalta calitate a serviciilor aferente.

Pretul final va fi calculat in functie de serviciile solicitate si este influentat de distanta parcursa in cadrul repatrierii.

          

Repatrierea decedatilor in Bucuresti

Treci prin momente mai grele, in aceasta perioada si esti pus in situatia in care trebuie sa gasesti urgent un mijloc de transport, care sa aduca in tara o persoana draga, care a decedat, de curand, peste hotare. Daca nu stii la cine sa apelezi in astfel de momente triste, cere o oferta la o firma care se ocupa cu repatrieri ale decedatilor in Bucuresti. Ofera consultanta pentru repatriere non stop. In plus, nu este obligatorie si deplasare rudelor.

O astfel de firma se poate ocupa de tot: va rezolva si problema actelor care se impun in astfel de situatii, va transporta sicriul in conditii ideale, va actiona prompt si va face repatrierea decedatului in Bucuresti in cel mai scurt timp.Transportul funerar international se va face doar cu autospeciale autorizate.

 

Repatrierea decedatilor in Romania

Ai o ruda decedata in afara tarii si vrei sa o aduci acasa cat mai repede, pentru a fi inmormantata in tara? Daca nu ai gasit nicio solutie potrivita, poti apela la serviciile unei firme de transport pentru repatriere decedati in Romania.

O firma de transport funerar asigura transportul decedatului cu autovehicule speciale, conduse de soferi profesionisti cu atestat si experienta.

Repatrierea decedatului in Romania se va face doar in sicriu de zinc, dotat cu sistem de purificare in interior. Acest sicriu din zinc va fi introdus in unul din lemn, de esenta tare cu dimensiunile si grosimile prevazute de Uniunea Europeana, insotit de placuta de identificare a persoanei decedate.

In aceste conditii, rudele nu sunt nevoite sa se deplaseze si ele, impreuna cu firma de transport, in strainatate.

 

Repatrierea decedatilor din Italia, la preturi modice

Te confrunti cu o situatie fara precedent si trebuie sa aduci acasa o persoana draga, care a decedat in afara tarii si nu stii la cine sa apelezi? Contacteaza o firma, care se ocupa cu repatrierea decedatilor din Italia sau alte tari ale Uniunii Europene pentru a aduce persoana draga, sa fie inmormantata acasa. Preturile pentru serviciile legate de repatrierea decedatilor din Italia pot diferi, in functie de cerinte ori de distanta parcursa pana la locatia de unde va fi recuperata persoana decedata si inapoi in tara.

Daca persoana decedata a avut polita de asigurare de viata, familia va putea beneficia de ajutor financiar din partea companiei de asigurari iar costurile vor fi minime sau chiar zero.

Privind partea buna a lucrurilor, daca apelezi la o astfel de firma vei putea scapa de stres in plus si timp pierdut.

 

Repatrierea decedatilor din Germania, la cele mai bune preturi

Repatrierea decedatilor din tari ale Uniunii Europene, precum: Germania, Austria Grecia, Italia, etc. se va face in cele mai bune conditii, impunse in astfel de situatii, cu ajutorul unei firme de transport funerar, la preturi competitive. Costurile pot diferi insa, in functie de cerinte si de distanta parcursa de firma de transport catre locatia de unde trebuie luata persoana decedata si inapoi in tara. Astfel, poti scapa de birocratia legata de actele necesare in astfel de situatii, timp pierdut si alte cheltuieli suplimentare.

Persoanele care au avut asigurare de viata, in afara tarii, pot beneficia de cele mai mici preturi sau costurile pot fi zero in ceea ce priveste repatrierea. Firma de transport va face toate demersurile, in ceea ce priveste decontarea directa cu firma asiguratoare pentru repatrierea decedatului din Germania.

 

Transport decedati cu firme de transport funerar

Ai intrat in panica, esti in criza de timp si, in plus, trebuie sa rezolvi si problema legata  transportul persoanei decedate, ce urmeaza sa fie inmormantata in tara? O firma de servicii funerare cu experienta in domeniul pompelor funebre, care se ocupa cu transport decedati pe plan intern sau international vine in ajutorul tau in orice moment. Iti poate oferi chiar, in situatii de criza, oferte sau preturi avantajoase.

Se va deplasa in cel mai scurt timp catre locatia unde urmeaza sa recupereze persoana decedata cu autovehicule special autorizate pentru astfel de transporturi, conduse de soferi profesionisti. In plus, firma de transport decedati asigura logistica si consilieri funerari, dar se va ocupa si de documentele ce trebuie intocmite pentru ca transportul sa se faca in conditii legale: autorizatia de transport, pasaport mortuar si certificat de deces.

 

Transportul decedatilor intre localitati, cu masini dotate corespunzator

Ai un deces in familie si trebuie sa te prezinti la morga spitalului pentru a ridica persoana decedata si a o transporta in alta localitate, dar nu stii cum sa procedezi? O firma de pompe funebre care asigura si transportul decedatilor intre localitati te poate salva.

Un sofer profesionist se va deplasa in cel mai scurt timp la locatia mentionata, cu autovehicule autorizate pentru persoane decedate, dotate corespunzator.

De asemenea, iti poate oferi ajutor si pentru manipularea sicriului. Cu ajutorul mai multe persoane poti manevra mai usor sicriul de la un anumit etaj al unei cladiri pana la masina sau spre cimitir.

O firma cu renume ofera garantia serviciilor aferente transportului de decedati intre localitati la cele mai bune si corecte preturi.

 

Repatrierea decedatilor din Anglia

Ai un deces in familie, dar persoana decedata trebuie adusa din alta tara? Daca iti faci griji in privinta transportului unei persoane dragi decedate in afara tarii, nu trebuie sa intri in panica. O firma, care asigura repatrierea decedatilor din Anglia sau alte tari va face toate demersurile necesare pentru a aduce persoana decedata cat mai repede acasa, in functie de modalitatea prin care optezi sa fie adusa: cu masini speciale sau aerian cu preluare de la aeroport.

Firma mortuara va aduce corpul neinsufletit in siguranta acasa.

Transportul se va face doar in conditiile prevazute de legislatia tarii in care a survenit decesul si in conformitate cu regulile internationale in vigoare si detinand toate actele necesare repatrierii.

Pretul final pentru repatrierea decedatilor din Anglia va fi in functie de distanta parcursa si mijlocele de transport folosite sau alte servicii pentru care s-a optat la semnarea contractului cu firma transportatoare.

 

Repatrierea cetatenilor romani decedati, in conditii legale

Repatrierea cetatenilor romani, decedati in afara tarii este de obicei un proces mai greoi, daca trebuie suportat de autoritatile statului si de durata. O firma cu experienta in transportul si repatrierea cetatenilor romani decedati in afara tarii se va ocupa de toate demersurile necesare in astfel de situatii, mult mai prompt.

Asigura aducerea persoanei decedate acasa, in cele mai bune conditii cu mijloace de transport dotate corespunzator si cat mai repede.

Transportul mortuar se va face in baza: unui pasaport mortuar, certificatului de deces, certificatul constatator al decesului eliberat de medical de familie sau de spital, certificatul de imbalsamare eliberat de spital si autorizatia pentru transport international. In functie de tara de unde va fi transportata persoana decedata se poate opta pentru transport rutier sau aerian.

 

Transport decedati international cu firme profesioniste

Pe langa problemele legate de organizarea inmormantarii, cele legate de transportul unei persoane, care a decedat in afara tarii, sunt mult mai complicate daca nu stii la cine sa apelezi in astfel de situatii. Firmele de pompe funebre, care se ocupa si cu transportul decedatilor international stiu tot ceea ce trebuie facut si colaboreaza cu firme asemanatoare din alte tari, care pot face acest proces unul destul de simplu si rapid.

Se ocupa de toate actele necesare pentru transportul de decedati international, asigura conditii propice unui astfel de transport, cu mijloace de transport autorizate, dotate corespunzator si in sicrie bine izolate si aerisite.

Transportul funerar se va face doar in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul.

 

Repatrierea decedati din Spania cu firme de transport funerar

O firma cu experienta in repatrierea decedatilor din tari precum: Spania, Franta, Italia, Germania, Anglia sau alte tari ale Uniunii Europene, si nu numai, iti asigura transportul persoanei decedate, in conditiile impuse de lege, cat mai repede cu putinta.

Firma de transport funerar se va ocupa de tot: de la actele necesare unui astfel de transport, pana la conditiile in care va fi transportat sicriul. In functie de conditiile in care a decedat persoana in cauza, firma transportatoare iti poate asigura si alte servicii de toaletare, cosmetizare a decedatului pentru a masca trauma suferita.

Pretul pentru repatrierea decedatilor din Spania se va stabili de la inceput cu firma transportatoare si se va stipula in contract pentru a se evita eventuale discutii. Acestea difera in functie de distanta parcursa si de serviciile oferite.

 

Repatrierea decedatilor din Franta

Traversezi o perioada dureroasa si trebuie sa gasesti cat mai repede o solutie pentru transportul si documentatia necesara pentru repatrierea unei persoane decedate in Franta? Contacteaza o firma de transport funerar care asigura repatrierea decedatilor din Franta la preturi decente, in conformitate cu normele impuse de lege, care se poate ocupa de tot, fara prea mare bataie de cap.

Daca persoana decedata in afara tarii a beneficiat de polita de asigurare de viata, cat timp a fost in viata, familia nu trebuie sa isi faca griji prea multe legate de costurile de repatriere. Firma de transport funerar se va ocupa de toate documentele necesare si va lua legatura cu compania de asigurari pentru a-si recupera banii. Astfel, familia victimei nu va fi nevoita sa dea niciun ban pentru aceste servicii.

 

Repatrierea decedatilor - acte sau documente necesare

Ai un deces in familie, dar persoana in cauza trebuie adusa din alta tara pentru a fi inmormantata acasa, in Romania si nu stii cum sa procedezi, ce acte sau documente sunt necesare pentru repatrierea decedatilor? Daca ceri ajutorul unei firme de transport funerar, cu experienta te poate scapa de timp pierdut si mult stres.

O astfel de firma va sti sa faca toate demersurile care se impun si ce acte sunt necesare pentru transportul si repatrierea unei persoane decedate.

Astfel, sunt necesare urmatoarele acte:

- certificat constatator al decesului

- certificat de deces international

- pasaport mortuar

- autorizatie de transport funerar

- adeverinta de inhumare

- certificate de imbalsamare

Acestea trebuie eliberate de primaria unde a avut loc decesul.

 

Repatriere decedati Belgia, conform regulilor internationale in vigoare

Ai o ruda in strainatate care a decedat de curand si trebuie adusa acasa, in cel mai scurt timp, pentru inmormantare, dar nu stii ce e de facut?

Poti contacta o firma de servicii funerare care asigura repatrierea persoanelor decedate din tari precum: Belgia, Spania, Italia, Germania sau alte tari membre ale Uniunii Europene care sa se ocupe de transport si actele necesare in astfel de conditii.

Costurile pot diferi in functie de firma, de distanta parcursa pana la decedat si inapoi acasa, cat si de alte servicii solicitate.

Personalul autorizat pentru repatrierea decedatului din Belgia se va putea ocupa atat de acte, ce se incadreaza in normele Uniunii Europene si de transportul in conditiile impuse de legislatia tarii de unde este luata persoana neinsufletita, cu personal autorizat si masini omologate.

Optional, transportul se poate face si aerian, cu preluare de pe aeroport.

 

Conditii repatriere decedati

O firma care se ocupa cu repatrierea decedatilor va realiza transportul international doar in conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii in care a survenit decesul si va respecta normele internationale in vigoare.

Dintre conditiile de repatriere a decedatilor pe care trebuie sa le respecte o astfel de firma de servicii funerare cele mai importante sunt:

 • Punctualitatea si seriozitatea
 • Va asigura transportul in siguranta al persoanei decedate cu masini omologate si personal bine instruit si autorizat, altfel decedatul nu va fi ridicat de la morga localitatii unde a avut loc decesul
 • Asigura transportul in sicrie speciale si dotate corespunzator
 • Decesul va fi inregistrat la autoritatile locale sau la Consulatul Roman
 • Daca decesul a avut loc in urma unor accidente sau crime, trebuie anuntate autoritatile locale

In plus, firma mortuara se poate ocupa de toate actele necesare, necesare in astfel de situatii.

 

Repatriere decedati, contact

Repatrierea unei persoane decedate se va face in conditii sigure daca contactati o firma care asigura transport funerar atat intern cat si international. Un personal cu vechime si cat mai bine instruit va face fata oricarei situatii si va aduce in siguranta persoana decedata la cimitir sau la locul unde urmeaza sa fie inmormantata.

Daca apelati la o astfel de firma, care are si un site, puteti completa acolo datele de contact in scopul repatrierii persoanei decedate.

Contractul prealabil si comentariile de pe forumuri facute de persoanele care au colaborat cu firma care asigura repatrierea decedatilor, atat intern cat si international, garanteaza siguranta persoanei care apeleaza la serviciile acesteia. In plus, firma de transport funerar se va ocupa de toate detaliile necesare pentru realizarea transportului, intocmirea actelor si pastrarea decedatului in conditii bune pana la aducerea la capela.

 

Formalitati necesare pentru repatrierea decedatilor

Orice firma cu vechime, care se ocupa cu transportul funerar trebuie sa respecte anumite formalitati pentru repatrierea decedatilor. Atat pentru aducerea in siguranta a persoanei decedate la domiciliu si in cel mai scurt timp, cat si pentru mentinerea profesionalismului.

Dintre formalitatile de repatriere a decedatilor care se impun, cele mai importante sunt:

 • Intocmirea actelor necesare: certificat constatator de deces si international, pasaport mortuar, autorizatie de transport funerar, adeverinta de inhumare si certificat de imbalsamare.
 • Asigurarea transportului in sicrie speciale, dotate corespunzator
 • Asigurarea transportului in siguranta al persoanei decedate, cu masini omologate si personal bine instruit si autorizat, altfel decedatul nu va fi eliberat de morga localitatii unde a avut loc decesul
 • Inregistrarea decesului la autoritatile locale sau la Consulatul Roman
 • Daca decesul a avut loc in urma unor accidente sau crime, trebuie anuntate autoritatile locale

 

Firmele care se ocupa cu repatrierea decedatilor respecta anumite reguli

O firma care se ocupa cu repatrierea decedatilor pe plan intern si international va respecta intocmai conditiile prevazute de legislatia nationala a tarii unde s-a intamplat decesul si potrivit normelor internationale in vigoare.

Va asigura repatrierea decedatilor din afara Romaniei, cat si cetatenilor straini decedati pe teritoriul tarii noastre. Repatrierea se va face cu autoturisme speciale, dar si pe calea aerului, cu preluare de la aeroport si transportarea sicriului spre cimitir.

Autoturismele sunt prevazute cu instalatie frigorifica de ultima generatie si sunt autorizate atat intern cat si international, indeplinind toate conditiile necesare pentru transportul peroanelor decedate.

O firma care se ocupa cu repatrierea decedatilor va oferi intotdeauna promptitudine, seriozitate, rapiditate si servicii complete la preturi decente.

 

Repatrierea persoanelor decedate cu firme serioase

Treci prin clipe mai grele si trebuie sa gasesti urgent o firma serioasa care se ocupa cu repatrierea persoanelor decedate pentru aducerea in tara a unei persoane dragi? Aceasta va respecta intocmai legislatia in vigoare si va aduce in maximum 48 de ore trupul neinsufletit la locatia mentionata.

Repatrierea unei persoane decedate se va face in conditii sigure cu autoturisme  echipate corespunzator, de personal cu vechime si cat mai bine instruit, care va face fata oricarei situatii si va aduce cat mai repede persoana decedata in tara.

In plus, firma de transport funerar se va ocupa de toate detaliile necesare pentru realizarea transportului, intocmirea actelor si pastrarea decedatului in conditii bune pana la aducerea la capela.

 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Repatrieri funerare Europa
Servicii funerare complete. Asiguram servicii de repatriere a persoanelor decedate din Uniunea Eu.....
0,00 ron
Repatrieri Intercontinentale
Servicii funerare complete. Asiguram servicii de repatriere a persoanelor decedate din intraga lu.....
0,00 ron
Transporturi funerare Romania
Asiguram servicii de transport a persoanelor decedate in Romania, sicrie pentru repatrieri speciale .....
0,00 ron
Vizualizare ca: Listă / Grid