INCINERARE UMANA

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: Sub 50 ×
NON-STOP 0765059580 
 

Incinerarea umană este o modalitate moderna de a trata corpul unei persoane decedate. Acest proces implică arderea trupului decedat la temperaturi ridicate, ceea ce duce la transformarea acestuia în cenușă. Incinerarea umană poate fi efectuată doar într-un crematoriu autorizat. Procesul de incinerare umană durează în general între 2 și 3 ore, în funcție de dimensiunea și greutatea corpului si are loc la crematoriu Vitan Barzesti. Dupa incinerare, familiile decedatului pot opta pentru ridicrea urmei cu cenușa persoanei decedate și îngroparea acesteia într-un cimitir sau într-un loc special ales de familie.


Care sunt avantajele incinerării umane?

Incinerarea umana poate fi o alternativă la înmormântare și poate oferi mai multe avantaje.

  • Primul avantaj al incinerării umane este că este mai ieftin decât înmormântarea deoarece nu sunt necesare servicii funerare complete. De asemenea, nu este necesară achiziționarea unui loc de veci, care are un cost incepand de la 800-15.000 lei, ceea ce poate reduce costurile semnificativ.
  • Al doilea avantaj al incinerării umane este că este mai rapidă decât înmormântarea. Incinerarea poate fi programată rapid iar procesul de incinerare durează de obicei mai puțin de 3 ore. În comparație, înmormântarea poate dura mai multe, în funcție de circumstanțe.
  • Al treilea avantaj al incinerării umane este că poate oferi familiilor decedatului o modalitate de a-și aminti de persoana decedată. Urma poate fi îngropată într-un loc special ales de familie sau poate fi ținută în casă. Acest lucru poate oferi familiilor decedatului o modalitate de a-și aminti de persoana decedată.

Care sunt regulile legale privind incinerarea umană?

Incinerarea umană este un proces prin care o persoană decedată este transformată în cenușă. Acest proces se poate face la un crematoriu autorizat. În România, incinerarea umană este reglementată de Legea nr. 246/2018 privind serviciile funerare. Potrivit acestei legi, incinerarea umană poate fi efectuată numai după ce persoana decedată a fost înregistrată la Oficiul de Stare Civilă și după ce a fost eliberat certificatul de deces. Înainte de a începe procesul de incinerare, persoana decedată trebuie să fie depusă într-un sicriu care poate fi achizitionat sau inchiriat..

De asemenea, legea prevede că incinerarea trebuie efectuată într-un crematoriu autorizat de către Directia de Sanatate Publica. Incinerarea trebuie efectuată într-un mod care să nu pună în pericol sănătatea publică și să nu distrugă mediul.
În cazul în care ai nevoie de servicii funerare, cum ar fi incinerarea, poți folosi talonul de pensie pentru a plăti serviciile solicitate.

Aceste servicii funerare de incinerare pot fi oferite doar de catre firme de pompe funebre autorizate de catre Directia de Sanatate Publica si Crematoriul Vitan Bârzești. Casa Funerara Eva este o firma de servicii funerare de incinerare autorizata de catre DSP prin aut. nr. 447/22.04.2021.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!