REPATRIERE DECEDATI

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

REPATRIERE DECEDATI ȘI SERVICII DE TRANSPORT FUNERAR PENTRU TOATE ȚĂRILE DIN EUROPA ȘI CĂTRE ORICE DESTINAȚIE DIN ROMÂNIA

 
Asigurăm repatrierea decedaților din afară Romaniei cât și transportul cetatenilor straini decedați pe teritoriul Romaniei.
Repatrierea se poate face cu autospeciale cât și aerian cu preluare de la aeroport și transportarea sicriulului la adresa indicată.

 

Repatriem decedați din SPANIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, ANGLIA, BELGIA, IRLANDA, OLANDA, UNGARIA, AUSTRIA, GRECIA, TURCIA, SUEDIA etc cu autospeciale dotate cu instalație frigorifică de ultima generatie. Autospecialele noastre sunt autorizate atât în tară cât și în afara ei, îndeplinesc toate condițiile pentru a transporta în condiții perfecte corpul neînsuflețit.
 

Oferim promptitudine, seriozitate, rapiditate, servicii funerare complete la prețuri mai mult decât decente.
 

Transportul funerar internațional se poate efectua pe baza:

 • paşaportului mortuar
 • certificatului de deces
 • certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital
 • certificatului de îmbălsămare eliberat de spital
 • autorizaţiei de transport funerar internațional


 

Transportul funerar internațional se poate face numai în condițiile prevazute de legislatia naţionala a țării în care a survenit decesul și în conformitate cu regulile internaționale în vigoare.

 

♦ Pentru preț ne poți contacta non-stop tel: 0765.059.580

 

INFORMAȚII UTILE DESPRE REPATRIEREA și TRANSPORTUL PERSOANELOR DECEDATE DIN ROMÂNIA SAU ȚĂRILE UNIUNII EUROPENE

 

Mai jos aveți raspunsuri pentru cele mai des intalnite întrebări privind activitatea noastră dar și precizari utile pentru eventualele Dvs. nelamuriri.
 

Repatrierea decedaților implica anumite costuri

Ai o ruda în strainatate, care a tocmai a decedat și nu știi cum să procedezi sa-i aduci trupul în tară și la ce mijloace de transport să apelezi, ca să ajunga în siguranta acasă, dar nici ce costuri implica? O firmă care se ocupă cu repatrierea decedaților din interiorul și exteriorul țării noastre îți poate spune de la început ce tarif percepe și ce servicii oferă.

O firmă care se ocupă cu repatrierea decedaților asigură transportul persoanei neînsuflețite în condiții de siguranta, oferind punctualitate, profesionalism, cu mașini omologate și o gama variata de sicrie, în așa fel incat decedatul să ajunga în condiții optime acasă. O astfel de firmă, cu experientă în domeniu se va misca cât mai rapid, pentru a aduce sicriul cu trupul neînsuflețit la destinație.

Dacă firma se va ocupa și de documentele necesare repatrierii în plus, față de transportul ce va fi făcut făcut de șoferi profesionisti în automobile autorizate, dotate cu sistem frigorific, obligatoriu pentru un astfel de transport, se va percepe un alt tarif.

O firmă cu experientă în repatrierea decedaților își mentine tariful și prețurile cât mai corecte și oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor aferente.

Prețul final va fi calculat în funcție de serviciile solicitate și este influențat de distanța parcursă în cadrul repatrierii.


Repatrierea decedaților în București

Treci prin momente mai grele, în această perioadă și ești pus în situația în care trebuie să gasești urgent un mijloc de transport, care să aducă în tară o persoana dragă, care a decedat, de curand, peste hotare. Dacă nu știi la cine să apelezi în astfel de momente triste, cere o oferta la o firmă care se ocupă cu repatrieri ale decedaților în București. Oferă consultanță pentru repatriere non stop. În plus, nu este obligatorie și deplasare rudelor.

O astfel de firmă se poate ocupă de tot: va rezolva și problema actelor care se impun în astfel de situații, va transporta sicriul în condiții ideale, va acționa prompt și va face repatrierea decedatului în București în cel mai scurt timp.Transportul funerar internațional se va face doar cu autospeciale autorizate.


Repatrierea decedaților în Romania

Ai o ruda decedată în afara țării și vrei să o aduci acasă cât mai repede, pentru a fi înmormântată în tară? Dacă nu ai găsit nicio solutie potrivita, poți apela la serviciile unei firme de transport pentru repatriere decedați în Romania.

O firmă de transport funerar asigură transportul decedatului cu autovehicule speciale, conduse de șoferi profesionisti cu atestat și experientă.

Repatrierea decedatului în Romania se va face doar în sicriu de zinc, dotat cu sistem de purificare în interior. Acest sicriu din zinc va fi introdus în unul din lemn, de esenta tare cu dimensiunile și grosimile prevazute de Uniunea Europeana, insotit de placuta de identificare a persoanei decedate.

In aceste condiții, rudele nu sunt nevoite să se deplaseze și ele, împreuna cu firma de transport, în strainatate.


Repatrierea decedaților din Italia, la prețuri modice

Te confrunti cu o situatie fără precedent și trebuie să aduci acasă o persoana dragă, care a decedat în afara țării și nu știi la cine să apelezi? Contacteaza o firmă, care se ocupă cu repatrierea decedaților din Italia sau alte țări ale Uniunii Europene pentru a aduce persoana dragă, să fie înmormântată acasă. Prețurile pentru serviciile legate de repatrierea decedaților din Italia pot diferi, în funcție de cerinte ori de distanța parcursă până la locația de unde va fi recuperată persoana decedată și înapoi în tară.

Dacă persoana decedată a avut poliță de asigurare de viață, familia va putea beneficia de ajutor financiar din partea companiei de asigurări iar costurile vor fi minime sau chiar zero.

Privind partea buna a lucrurilor, dacă apelezi la o astfel de firmă vei putea scăpa de stres în plus și timp pierdut.Repatrierea decedaților din Germania, la cele mai bune prețuri

Repatrierea decedaților din țări ale Uniunii Europene, precum: Germania, Austria Grecia, Italia, etc. se va face în cele mai bune condiții, impunse în astfel de situații, cu ajutorul unei firme de transport funerar, la prețuri competitive. Costurile pot diferi însă, în funcție de cerinte și de distanța parcursă de firma de transport către locația de unde trebuie luată persoana decedată și înapoi în tară. Astfel, poți scăpa de birocrația legată de actele necesare în astfel de situații, timp pierdut și alte cheltuieli suplimentare.

Persoanele care au avut asigurare de viață, în afara țării, pot beneficia de cele mai mici prețuri sau costurile pot fi zero în ceea ce privește repatrierea. Firma de transport va face toate demersurile, în ceea ce priveste decontarea directă cu firma asiguratoare pentru repatrierea decedatului din Germania.


Transport decedați cu firme de transport funerar

Ai intrat în panică, ești în criză de timp si, în plus, trebuie să rezolvi și problema legată de transportul persoanei decedate, ce urmează să fie înmormântată în tară? O firmă de servicii funerare cu experientă în domeniul pompelor funebre, care se ocupă cu transport decedați pe plan intern sau internațional vine în ajutorul tău în orice moment. Îți poate oferi chiar, în situații de criză, oferte sau prețuri avantajoase.

Se va deplasa în cel mai scurt timp către locația unde urmează să recupereze persoana decedată cu autovehicule special autorizate pentru astfel de transporturi, conduse de șoferi profesioniști. În plus, firma de transport decedați asigură logistica și consilieri funerari, dar se va ocupa și de documentele ce trebuie întocmite pentru ca transportul să se facă în condiții legale: autorizația de transport, pașaport mortuar și certificat de deces.


Transportul decedaților între localități, cu mașini dotate corespunzător

Ai un deces în familie și trebuie să te prezinți la morgă spitalului pentru a ridica persoana decedată și a o transporta în alta localitate, dar nu știi cum să procedezi? O firmă de pompe funebre care asigură și transportul decedaților între localități te poate salva.

Un șofer profesionist se va deplasa în cel mai scurt timp la locația menționată, cu autovehicule autorizate pentru persoane decedate, dotate corespunzator.

De asemenea, îți poate oferi ajutor și pentru manipularea sicriului. Cu ajutorul mai multe persoane poți manevra mai ușor sicriul de la un anumit etaj al unei cladiri până la masina sau spre cimitir.

O firmă cu renume oferă garanția serviciilor aferente transportului de decedați între localități la cele mai bune și corecte prețuri.


Repatrierea decedaților din Anglia

Ai un deces în familie, dar persoana decedată trebuie adusă din alta tară? Dacă îți faci griji în privinta transportului unei persoane dragi decedate în afara țării, nu trebuie să intri în panică. O firmă, care asigură repatrierea decedaților din Anglia sau alte țări va face toate demersurile necesare pentru a aduce persoana decedată cât mai repede acasă, în funcție de modalitatea prin care optezi să fie adusă: cu mașini speciale sau aerian cu preluare de la aeroport.

Firma mortuară va aduce corpul neînsuflețit în siguranța acasă.

Transportul se va face doar în condițiile prevazute de legislația țării în care a survenit decesul și în conformitate cu regulile internaționale în vigoare și detinand toate actele necesare repatrierii.

Prețul final pentru repatrierea decedaților din Anglia va fi în funcție de distanța parcursă și mijlocele de transport folosite sau alte servicii pentru care s-a optat la semnarea contractului cu firma transportatoare.


Repatrierea cetatenilor romani decedați, în condiții legale

Repatrierea cetatenilor romani, decedați în afara țării este de obicei un proces mai greoi, dacă trebuie suportat de autoritatile statului și de durată. O firmă cu experientă în transportul și repatrierea cetatenilor romani decedați în afara țării se va ocupa de toate demersurile necesare în astfel de situații, mult mai prompt.

Asigură aducerea persoanei decedate acasă, în cele mai bune condiții cu mijloace de transport dotate corespunzator și cât mai repede.

Transportul mortuar se va face în baza: unui pașaport mortuar, certificatului de deces, certificatul constatator al decesului eliberat de medical de familie sau de spital, certificatul de îmbălsămare eliberat de spital și autorizația pentru transport internațional. În funcție de tară de unde va fi transportată persoana decedată se poate opta pentru transport rutier sau aerian.


Transport decedați internațional cu firme profesioniste

Pe langă problemele legate de organizarea înmormântării, cele legate de transportul unei persoane, care a decedat în afara țării, sunt mult mai complicate dacă nu știi la cine să apelezi în astfel de situații. Firmele de pompe funebre, care se ocupă și cu transportul decedaților internațional știu tot ceea ce trebuie făcut și colaborează cu firme asemanatoare din alte țări, care pot face acest proces unul destul de simplu și rapid.

Se ocupă de toate actele necesare pentru transportul de decedați internațional, asigură condiții propice unui astfel de transport, cu mijloace de transport autorizate, dotate corespunzator și în sicrie bine izolate și aerisite.

Transportul funerar se va face doar în condițiile prevazute de legislatia nationala a țării în care a survenit decesul.


Repatrierea decedați din Spania cu firme de transport funerar

O firmă cu experientă în repatrierea decedaților din țări precum: Spania, Franța, Italia, Germania, Anglia sau alte țări ale Uniunii Europene, și nu numai, îți asigură transportul persoanei decedate, în condițiile impuse de lege, cât mai repede cu putintă.

Firma de transport funerar se va ocupă de tot: de la actele necesare unui astfel de transport, până la condițiile în care va fi transportat sicriul. În funcție de condițiile în care a decedat persoana în cauză, firma transportatoare îți poate asigura și alte servicii de toaletare, cosmetizare a decedatului pentru a masca trauma suferită.

Prețul pentru repatrierea decedaților din Spania se va stabili de la început cu firma transportatoare și se va stipula în contract pentru a se evita eventuale discutii. Acestea diferă în funcție de distanța parcursă și de serviciile oferite.


Repatrierea decedaților din Franța

Traversezi o perioadă dureroasa și trebuie să gasești cât mai repede o soluție pentru transportul și documentația necesară pentru repatrierea unei persoane decedate în Franța? Contacteaza o firmă de transport funerar care asigură repatrierea decedaților din Franța la prețuri decente, în conformitate cu normele impuse de lege, care se poate ocupă de tot, fără prea mare bătaie de cap.

Dacă persoana decedată în afara țării a beneficiat de poliță de asigurare de viață, cât timp a fost în viață, familia nu trebuie să își faca griji prea multe legate de costurile de repatriere. Firma de transport funerar se va ocupa de toate documentele necesare și va lua legatura cu compania de asigurări pentru a-si recupera banii. Astfel, familia victimei nu va fi nevoită să dea niciun ban pentru aceste servicii.


Repatrierea decedaților - acte sau documente necesare

Ai un deces în familie, dar persoana în cauza trebuie adusă din alta tară pentru a fi înmormântată acasă, în România și nu știi cum să procedezi, ce acte sau documente sunt necesare pentru repatrierea decedaților? Dacă ceri ajutorul unei firme de transport funerar, cu experientă te poate scăpa de timp pierdut și mult stres.

O astfel de firmă va ști să facă toate demersurile care se impun și ce acte sunt necesare pentru transportul și repatrierea unei persoane decedate.

Astfel, sunt necesare următoarele acte:

 • certificat constatator al decesului
 • certificat de deces internațional
 • pașaport mortuar
 • autorizație de transport funerar
 • adeverință de înhumare
 • certificate de îmbălsămare

 

Acestea trebuie eliberate de primăria unde a avut loc decesul.

Repatriere decedați Belgia, conform regulilor internaționale în vigoare

Ai o ruda în strainatate care a decedat de curand și trebuie adusă acasă, în cel mai scurt timp, pentru înmormântare, dar nu știi ce e de făcut?

Poți contacta o firmă de servicii funerare care asigură repatrierea persoanelor decedate din țări precum: Belgia, Spania, Italia, Germania sau alte țări membre ale Uniunii Europene care să se ocupe de transport și actele necesare în astfel de condiții.

Costurile pot diferi în funcție de firmă, de distanța parcursă până la decedat și înapoi acasă, cât și de alte servicii solicitate.

Personalul autorizat pentru repatrierea decedatului din Belgia se va putea ocupa atât de acte, ce se încadreaza în normele Uniunii Europene și de transportul în condițiile impuse de legislația țării de unde este luată persoana neînsuflețită, cu personal autorizat și mașini omologate.

Optional, transportul se poate face și aerian, cu preluare de pe aeroport.


Condiții repatriere decedați

O firmă care se ocupă cu repatrierea decedaților va realiza transportul internațional doar în condițiile prevazute de legislatia nationala a țării în care a survenit decesul și va respecta normele internaționale în vigoare.

Dintre condițiile de repatriere a decedaților pe care trebuie să le respecte o astfel de firmă de servicii funerare cele mai importante sunt:

 • Punctualitatea și seriozitatea
 • Va asigura transportul în siguranță al persoanei decedate cu mașini omologate și personal bine instruit și autorizat, altfel decedatul nu va fi ridicat de la morga localității unde a avut loc decesul
 • Asigură transportul în sicrie speciale și dotate corespunzator
 • Decesul va fi înregistrat la autoritățile locale sau la Consulatul Român
 • Dacă decesul a avut loc în urma unor accidente sau crime, trebuie anunțate autoritățile locale.

 

In plus, firma mortuară se poate ocupa de toate actele necesare în astfel de situații.


Repatriere decedați, contact

Repatrierea unei persoane decedate se va face în condiții sigure dacă contactați o firmă care asigură transport funerar atât intern cât și internațional. Un personal cu vechime și cât mai bine instruit va face față oricarei situații și va aduce în siguranța persoana decedată la cimitir sau la locul unde urmează să fie înmormântată.

Dacă apelati la o astfel de firmă, care are și un site, puteți completa acolo datele de contact în scopul repatrierii persoanei decedate.

Contractul prealabil și comentariile de pe forumuri făcute de persoanele care au colaborat cu firma care asigură repatrierea decedaților, atât intern cât și internațional, garantează siguranța persoanei care apelează la serviciile acesteia. În plus, firma de transport funerar se va ocupa de toate detaliile necesare pentru realizarea transportului, intocmirea actelor și pastrarea decedatului în condiții bune până la aducerea la capelă.


Formalitati necesare pentru repatrierea decedaților

Orice firmă cu vechime, care se ocupă cu transportul funerar trebuie să respecte anumite formalitati pentru repatrierea decedaților. Atât pentru aducerea în sigurantă a persoanei decedate la domiciliu și în cel mai scurt timp, cât și pentru mentinerea profesionalismului.

Dintre formalitatile de repatriere a decedaților care se impun, cele mai importante sunt:

 • Intocmirea actelor necesare: certificat constatator de deces și internațional, pașaport mortuar, autorizatie de transport funerar, adeverință de înhumare și certificat de îmbălsămare.
 • Asigurarea transportului în sicrie speciale, dotate corespunzator
 • Asigurarea transportului în siguranta al persoanei decedate, cu mașini omologate și personal bine instruit și autorizat, altfel decedatul nu va fi eliberat de morga localității unde a avut loc decesul
 • Inregistrarea decesului la autoritățile locale sau la Consulatul Român
 • Dacă decesul a avut loc în urma unor accidente sau crime, trebuie anuntate autoritatile locale.

 


Firmele care se ocupă cu repatrierea decedaților respecta anumite reguli

O firmă care se ocupă cu repatrierea decedaților pe plan intern și internațional va respecta întocmai condițiile prevazute de legislația natională a țării unde s-a întamplat decesul și potrivit normelor internaționale în vigoare.

Va asigura repatrierea decedaților din afara României, cât și cetatenilor străini decedați pe teritoriul țării noastre. Repatrierea se va face cu autoturisme speciale, dar și pe calea aerului, cu preluare de la aeroport și transportarea sicriului spre cimitir.

Autoturismele sunt prevazute cu instalație frigorifică de ultima generatie și sunt autorizate atât intern cât și internațional, îndeplinind toate condițiile necesare pentru transportul peroanelor decedate.

O firmă care se ocupă cu repatrierea decedaților va oferi intotdeauna promptitudine, seriozitate, rapiditate și servicii complete la prețuri decente.


Repatrierea persoanelor decedate cu firme serioase

Treci prin clipe mai grele și trebuie să gasești urgent o firmă serioasă care se ocupă cu repatrierea persoanelor decedate pentru aducerea în tară a unei persoane dragi? Aceasta va respecta întocmai legislația în vigoare și va aduce în maximum 48 de ore trupul neînsuflețit la locația menționată.

Repatrierea unei persoane decedate se va face în condiții sigure cu autoturisme echipate corespunzător, de personal cu vechime și cât mai bine instruit, care va face față oricarei situații și va aduce cât mai repede persoana decedată în tară.

In plus, firma de transport funerar se va ocupa de toate detaliile necesare pentru realizarea transportului, intocmirea actelor și pastrarea decedatului în condiții bune până la aducerea la capelă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!