PACHETE FUNERARE

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Oferim servicii complete pentru organizarea funerariilor. Oferta noastra include servicii complete de pregatire si organizare a ceremoniilor funerare, inclusiv transportul decedatului, pregatirea trupului pentru inmormantare si asistenta in organizarea ceremoniei. De asemenea, oferim pachete funerare gratuite in Bucuresti in baza talonului de pensie, care includ toate serviciile necesare pentru organizarea funerariilor. Acestea includ, de exemplu, sicrie, flori, lumânări, materiale de îmbrăcăminte, prosoape, pachete cu vase si mancare, coliva, pregătirea trupului pentru înmormântare și transportul decedatului.

De asemenea, oferim asistenta si consiliere in alegerea locului de înmormântare, precum și servicii de îngrijire a mormântului. Acestea includ, de exemplu, curățarea și întreținerea mormântului, îngrijirea și înlocuirea florilor, precum și alte servicii necesare. Ne străduim să oferim servicii funerare complete și de calitate, pentru a asigura o înmormântare corespunzătoare și respectuoasă pentru decedat.

Va punem la dispoziție pachete funerare care includ atât produse cât și servicii funerare complete. Toate pachetele noastre funerare au inclus sicriul complet echipat + crucea scrisă. Plata se poate efectua cash, talon de pensie sau in 6  rate fixe  fara dobanda cu cardul bancar. Pachetele funerare pot fi personalizate in functie de solicitarile dumneavoastra. Pachetele funerare acopera toate situatiile in care va puteti afla, pot contine: sicriul complet echipat + cruce, constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, manipularea, accesoriile funerare necesare.  Pachetele funerare pot fi achitate / decontate cu ajutorul talonului de pensie / ajutorul de deces. Valoarea ajutorului de deces pentu anul 2023 este in valoare de 6789 lei. Pentru pachetele cu valoare mai mica decat valoarea ajutorului de deces firma noastra ramburasaza diferenta de bani.  Tel: 0765.059.580 / 021-555-6770

Plata se poate efectua si în max. 6 rate fixe fara dobanda prin card bancar , la sediul nostru sau la domiciliul dumneavoastră.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!