MONUMENTE FUNERARE

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: CM007 ×

Crucea Funerară din marmura si granit este o modalitate perfectă de a onora memoria celor dragi. Aceste cruci sunt create din materiale durabile, rezistente la intemperii, astfel încât să poată fi folosite pentru o perioadă lungă de timp. Acestea sunt disponibile în mai multe modele și culori, astfel încât să se potrivească cu orice tip de decor. Crucea Funerară din marmura si granit este un simbol al respectului și al devotamentului față de cei dragi și va fi o moștenire eternă. Aceste cruci funerare sunt fabricate cu mare atenție și sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele, astfel încât să se potrivească cu orice tip de necesitate.

Ce dimensiuni pot avea o cruce funerară?

Crucea funerară poate avea dimensiuni variate, în funcție de preferințele dumneavoastră. De obicei, dimensiunile standard sunt de 110 cm înălțime și 160 cm lățime. De asemenea, poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră, astfel încât să se potrivească perfect locului în care va fi amplasată.

Care sunt avantajele unei cruci funerare?

O cruce funerară oferă un simbol al respectului și al recunoștinței față de persoana decedată. Este un mod de a-ți arăta dragostea și respectul față de persoana decedată și de a-i oferi un loc de odihnă eternă. De asemenea, crucea funerară poate oferi un loc de rugăciune și meditație pentru cei care i-au cunoscut pe cei dragi. Crucea funerară poate fi personalizată cu numele persoanei decedate, precum și cu alte detalii care să amintească de persoana respectivă. Crucea funerară poate fi, de asemenea, un simbol al speranței și al vieții veșnice.
 

Cât de mult costă o cruce funerară?

Prețul unei cruci funerare depinde de dimensiune și materialul folosit. De obicei, prețul variază între 700 și 5000 de lei, în funcție de dimensiuni și materialul ales.


Ce opțiuni de livrare sunt disponibile pentru crucea funerară?

Crucea funerară poate fi livrată prin curier sau de catre firma noastra contra cost. De asemenea, oferim opțiunea de a prelua produsul direct din magazinul nostru.


PLATĂ ÎN 6 RATE FĂRĂ DOBANDĂ.

Certificat garantie monumente

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!