Servicii funerare Bucuresti si Ilfov

Servicii funerare Bucuresti si Ilfov

Oferim Servicii Funerare Complete in Bucuresti, Ilfov si sectoarele 1,2,3,4,5,6. Pe langa serviciile efective, oferim si produse specifice acestui trist eveniment. Astfel, iti asiguram: sicrie, cruce, prosoape, batiste, coroane, aranjamente florale, lumanari, coliva si colaci, medic constator deces, servicii de imbalsamare, masini funerare pentru transport, precum si multe altele. Prin servicii funerare Bucuresti, Casa Funerara Eva se angajeaza sa-ti fie alaturi si totodata sa puna la punct detalii pe care, in mod normal, ar fi greu sa le gestionezi in astfel de situatii. Oferim servicii funerare complete non-stop in Bucuresti si Ilfov. Magazinul nostru de pompe funebre il gasiti la adresa: Calea Serban Voda 270, sector 4, Bucuresti. 
Contacteaza-ne la 0765.059.580.

 

 

 

 

Informatii utile si raspunsuri la intrebari frecvente legate de oferta noastra de servicii funerare pentru Bucuresti

 

Servicii funerare in Bucuresti, sectorul 1

Ai un deces in familie, un moment trist pe care nu il prevazusesi? Trebuie sa faci toate pregatirile necesare dar nu stii in ce ordine? O firma care ofera servicii funerare in Bucuresti, in sectorul 1, acolo unde va avea loc inmormantarea, va sti ce e de facut.

Gasesti firme de servicii funerare in tot sectorul 1 din Bucuresti, in cartierele: Aviatorilor, Baneasa, Bucurestii Noi, Piata Domenii, Gara de Nord, Floreasca, Piata Romana, 1 Mai sau alte zone importante.

Astfel, vei reusi sa iti vezi linistit de durere, fara sa fie nevoie sa iti bati capul si cu toate pregatirile de inmormantare.

Plata se poate face insa, in functie de pachetul ales, cu talonul de pensie sau chiar cu rate directe fara dobanda. Pretul unui sicriu poate porni de la 700 de lei.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare in toate sectoarele din Bucuresti, sectorul 2

Poti trece mai usor peste un moment trist, precum decesul unei persoane dragi, daca ceri ajutorul unei firme de servicii funerare din cartierul tau, din sectorul 2 Bucuresti. In baza unui contract prealabil, se poate ocupa de toate cele necesare.

Te poate ajuta cu intreaga organizare a evenimentului: de la transportul persoanei decedate catre capela, imbalsamare, poate asigura medic constatator pentru deces, sicriu si se ocupa de toate detaliile pentru organizarea parastasului.

O firma de servicii funerare din Bucuresti sectorul 2, poate oferi servicii de calitate in cartiere importante de aici, precum: Colentina, Mosilor, Iancului, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Vatra Luminoasa, etc.

Este disponibila la orice ora din zi si din noapte si se poate ocupa de organizarea, pana la cele mai mici detalii parastaselor ce urmeaza.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare in sectorul 3 Bucuresti

Poti aduce un ultim omagiu unei persoane dragi asa cum se cuvine, cu ajutorul unei firme de servicii funerare din sectorul 3 Bucuresti. Ofera consultanta gratuita, de specialitate, persoanelor care doresc sa afle ce servicii sunt necesare pentru inmormantare si costurile care se impun.

O astfel de firma ofera servicii complete, cu pachete la preturi avantajoase. Va prelua toate sarcinile si intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare, utilizand ajutorul de inmormantare.

Va poate pune la dispozitie un medic pentru constatarea decesului, pentru imbalsamare si sicrie in functie de preferinte si poate asigura transportul de la morga la cimitir, intern sau international.

O firma de servicii funerare din Bucuresti sectorul 3 poate actiona in toate cartierele de aici: in Dristor, Lipscani, Muncii, Titan, Vitan sau Timpuri Noi si nu numai.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare in sectorul 4 din Bucuresti, in functie de buget

Te confrunti cu un deces in familie si nu ai cunostintele necesare pentru a organiza intregul proces de inmormantare? O firma de servicii funerare din sectorul 4 Bucuresti te poate ajuta sa depasesti momentele grele mai usor. Iti poate fi alaturi 24 de ore din 24, te poate sfatui ce servicii sa alegi, in functie de buget.

Daca locuiesti in unul dintre cartierele sectorului 4: Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului sau Vacaresti, o firma de servicii funerare din Bucuresti, sectorul 4 poate sa iti ofere:

- transportul funerar intern si international
- medic constatator pentru deces, imbalsamare
- sicrie diverse, cu toate accesoriile necesare
- pachete pentru pomana
- se poate ocupa de toate documentele necesare: certificat de deces, pentru imbalsamare
- organizarea de parastase ulterioare.

Intr-un cuvant, servicii complete la standarde inalte si preturi decente.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare


Servicii funerare in Bucuresti, sector 5

Momentele mai grele, precum decesul unei persoane dragi si organizarea unei inmormantari poti fi mai putin traumatizante daca ceri ajutor specializat. O firma cu servicii funerare complete in sectorul 5, din Bucuresti se poate ocupa de toate demersurile necesare, pentru ca persoana draga sa fie condusa pe ultimul drum asa cum se cuvine.

Va organiza totul in cel mai mic detaliu, de la transport cu masini omologate, sicrie, asigura medic pentru constatarea decesului, imbalsamare, aranjamente florale, lumanari, batiste, prosoape, lumanari, coliva si alte servicii necesare.

Se poate opta pentru pachete diferite, cu preturi diferite, in functie de serviciile cerute.

Transportul sicriului va fi facut de personal autorizat si bine instruit. Poti beneficia de servicii funerare complete, pe raza sectorului 5 din Bucuresti, indiferent daca inmormantarea se face in 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Sebastian, Giurgiului, Ferentari sau Rahova, cu ajutorul unei firme de pompe funebre.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare


Servicii funerare in sectorul 6, Bucuresti

Ai nevoie urgent de servicii funerare in unul din cartierele: Crangasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei sau Militari din sectorul 6, Bucuresti pentru inmormantarea unei persoane dragi si vrei ca totul sa fie facut fara cusur? Apeleaza cu incredere la serviciile funerare pe care ti le poate oferi o firma serioasa din acest cartier.

Iata care sunt serviciile pe care le poate oferi o astfel de firma:

- Sicriu complet echipat
- Cruce de lemn inscriptionata
- Toaletare decedat
- Doctor constatator deces si imbalsamare
- Acte de deces
- Adeverinta de inhumare sau certificat de imbalsamare
- Transport sicriu de la morga spre cimitir
- Optional, se poate trimite personal pentru manipularea sicriului
- Pachete pentru pomana sau pentru parastasele ulterioare si alte obiecte necesare

Astfel de firme, care ofera servicii funerare in Bucuresti, sectorul 6, lucreaza si cu ajutorul de inmormantare.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare non stop in Bucuresti - Contacteaza-ne oricand la telefon 0765.059.580

Ai nevoie de ajutor in cel mai scurt timp pentru organizarea unei inmormantari in Bucuresti? Apeleaza la o firma serioasa care ofera servicii funerare non stop in Bucuresti. Ofera pachete avantajoase in functie de buget iar plata se poate face si cu talonul de pensii sau in rate fara dobanda.

O firma de servicii funerare non stop din Bucuresti te va consilia si va fi la dispozitia ta la orice ora pentru a pune la punct toate detaliile cat mai repede.

Va rezolva problemele legate de: transport si manipulare sicriu, sicrie, cruce, acte de deces, medic constatator deces, aranjamente florale, pachete pentru pomana, lumanari, prosoape, batiste, poate chiar sa gaseasca un loc de veci potrivit.

Astfel, nu va mai trebui sa alergi prin tot orasul pentru cele necesare unui asemenea eveniment tragic.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Ce inseamna oferta de servicii funerare complete in Bucuresti

Ai un deces in familie si vrei sa apelezi la servicii profesioniste? O firma de pompe funebre care ofera servicii funerare complete in Bucuresti vine in intampinarea ta, in momente de cumpana si poate oferi pachete complete, in functie de dorintele fiecaruia.

Serviciile funerare complete in Bucuresti sunt oferite de firme cu experienta si din dorinta de ajuta la nevoie orice persoana incercata de soarta. Intr-un pachet complet sunt incluse urmatoarele servicii:

- Transportul si manipularea sicriului de la morga spre locul de priveghi si apoi spre cimitir cu masini omologate
- Medic constatator de deces
- Efectuarea imbalsamarii
- Intocmirea actelor necesare pentru inmormantare
- Sicriu de diferite feluri, dotat corespunzator
- Cruce
- Pachete pentru pomana , batiste, prosoape, lumanari, coliva
- Aranjamente florale si coroane
- Un personal bine instruit care ofera asistenta si consiliere, in astfel de momente grele.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Preturi avantajoase la serviciile funerare din Bucuresti

Firmele de pompe funebre sunt din ce in ce mai cautate si solicitate in ultima perioada, de aceea, prezenta lor intr-un numar cat mai mare, in special in capitala, fac ca preturile la serviciile funerare oferite in Bucuresti sa fie cat mai competitive si avantajoase.

Personalul este unul bine instruit profesional, la cele mai inalte standarde, intelege starile profunde prin care trece, in astfel de momente orice persoana si e la dispozitia oricui 24 de ore din 24, tocmai pentru a face fata solicitarilor mari.

O firma care ofera servicii funerare in Bucuresti, are intotdeauna preturi avantajoase, in functie de pachetul pentru care se opteaza.

Un sicriu, de exemplu poate costa intre 700 si 1400 de ron.

De asemenea, ofera posibilitati de plata variate: in rate fara dobanda, cu talonul de pensii, folosind si ajutorul pentru inmormantare oferit de stat.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare pentru animale in Bucuresti

Ti-a fost alaturi si in momentele tale bune si in cele mai putin bune iar acum cainele tau sau alt animal de companie, si-a dat obstescul sfarsit? Cauti un loc de veci pentru prietenul tau credincios si servicii funerare pentru animale in Bucuresti?

La o cautare simpla vei vedea ca exista si firme care ofera servicii funerare pentru animale in Bucuresti, oferind si loc de veci intr-un cimitir special.

Firma specializata se poate ocupa de: inhumare, incinerare cu toate accesoriile dorite, aranjamente finale pentru inmormantarea animalului si serviciile legate de transportul la cimitir.

Pentru inhumare se folosesc articole confectionate din materiale biodegradabile, care sa protejeze mediul inconjurator precum: saculeti din panza sau cutii din lemn de esenta tare.

Astfel, cu ajutorul unei firme care ofera servicii funerare pentru animale in Bucuresti veti trece mai usor peste durere, fara sa mai aveti si stresul inmormantarii.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Firma care ofera servicii funerare in Bucuresti

Ai un deces in familie si incerci sa faci fata durerii si in acelasi timp organizarii tragicului eveniment, dar te descurci mai greu?

O firma de servicii funerare din Bucuresti, iti poate oferi sfaturi si ajutor specializat pentru punerea la punct a tuturor detaliilor necesare bunei desfasurari a unui asemenea eveniment.

Lucreaza chiar si cu ajutorul de inmormantare, iti pune la dispozitie pachete avantajoase, in functie de buget si ofera si plata cu talonul de pensii sau in rate fara dobanda.

Asigura transport intern, de la morga spre cimitir, cu masini omologate, dotate corespunzator, personal bine instruit si servicii complete la standarde inalte.

Cu ajutorul unei firme care ofera servicii funerare complete in Bucuresti, nu vei mai avea alta grija decat sa iti vezi in liniste de durere si sa conduci persoana decedata pe ultimul drum, asa cum se cuvine.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare ieftine - Oferta noastra este flexibila, pentru orice buzunar

Daca iti faci griji ca nu faci fata organizarii unui eveniment tragic, precum organizarea  inmormantarii unei persoane dragi si nu dispui nici de fonduri suficiente pentru asta, cauta o firma de pompe funebre care ofera servicii funerare ieftine.

Astfel, in functie de bugetul tau iti poate oferi un pachet avantajos ce contine strictul necesar pentru buna desfasurare a unei inmormantari.

Cele mai ieftine servicii funerare contin: de la sicriu, cruce, masina pentru transportul persoanei decedate de la morga la cimitir, medic constatator de deces, lumanari si batiste, coliva si pana la pachete pentru pomana. 

O astfel de firma de pompe funebre lucreaza si cu ajutorul de inmormantare, poate oferi posibilitatea platii cu talonul de pensii cu costuri suplimentare zero sau cu rate fixe fara dobanda.

Cele mai mici preturi incep de la aproximativ 600 de lei, pentru un pachet minim.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Servicii funerare de incinerare in Bucuresti

Te confrunti cu un deces in familie iar persoana care tocmai a decedat a lasat ca ultima dorinta sa fie incinerata? O firma care ofera servicii funerare de incinerare in Bucuresti va putea actiona in acest sens doar la solicitarea familiei, care organizeaza funeraliile sau daca defunctul si-a manifestat expres aceasta dorinta.

Singurul loc unde se face incinerarea in Bucuresti este crematoriul uman Vitan Barzesti.

Programarea persoanei decedate se face in baza urmatoarelor acte: certificat deces si imbalsamare, adeverinta de incinerare, certificat de depunere la capela, aviz sanitar de transport mortuar, autorizatie de ridicare si transport al urnei cu ramasitele umane si actul de identitate in copie si original al persoanei care solicita incinerarea.

O firma cu experienta in serviciile funerare de incinerare din Bucuresti trebuie sa stie cum sa procedeze pentru ca acest eveniment sa fie cat mai putin dureros pentru apropiati.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Un memorial special, cu ajutorul unei firme de servicii funerare din Bucuresti

Iti doresti sa intiparesti intr-un mod unic memoria unei persoane dragi, decedate de curand? Poti cere unei firme de servicii funerare din Bucuresti un memorial special.

Astfel, poti face o lumanare personalizata cu diferite poze, rugaciuni sau poezii ori un portret memorial, un gen de reprezentare fotografica din epoca victoriana, care reprezinta o parte componenta a doliului practicat in Europa si America.

Lumanarile pot fi aduse acasa sau lasate la cimitir si au ca scop sa-ti aminteasca de persoana importanta din viata ta, trecuta in nefiinta, imortalizand imaginea ei pentru mai mult timp sau chiar pentru totdeauna. Fotografiile pot fi post mortem sau din momente surprinse cand persoana era in viata.

O firma de servicii funerare din Bucuresti poate realiza un memorial unic pentru a pastra vie memoria unei persoane dragi tie, care acum nu mai este.

Vezi mai jos oferta completa de servicii funerare

 

Cele mai bune oferte la servicii funerare in Bucuresti

Un eveniment trist, precum inmormantarea unei persoane dragi, este greu de depasit, dar si mai greu de organizat. In astfel de conditii, ai nevoie de ajutor specializat, din partea unor specialisti in servicii funerare, cu oferte bune la toata gama de servicii, in Bucuresti.

Tarifele variaza in functie de mai multi factori, dar, de obicei, toate sunt cam aceleasi, in functie de firma aleasa.

Cele mai bune oferte la serviciile funerare din Bucuresti sunt la pachetele pentru pensionari, care includ:

- Sicriu complet echipat
- Cruce din lemn
- Transport sicriu la domiciliu sau la cimitir
- Toaletare
- Certificate de deces, adeverinta de inhumare
- Doctor pentru constatarea decesului si imbalsamare
- Pachete de pomana
- Coliva
- Prosoape, batiste, lumanari si manipularea sicriului indiferent de etaj.

 

 

Nu sunt produse în această categorie.