SERVICII FUNERARE BUCURESTI/ JUD ILFOV

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

 

Daca sunteti in cautarea unor servicii funerare complete in Bucuresti si Ilfov, atunci sunteti la locul potrivit. Ne-am angajat sa oferim servicii funerare complete si de calitate, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri cea mai buna experienta funerara.
Ne-am asigurat ca toate serviciile noastre sunt oferite la standarde inalte, oferind clientilor nostricele mai bune servicii funerare.  De asemenea, ne-am angajat sa oferim servicii funerare gratuite pentru cei care au talon de pensie. Ne-am asigurat ca serviciile noastre sunt oferite de catre firmefunerare profesioniste, astfel incat sa putem oferi servicii funerare sigure si de calitate.

 

Care sunt condițiile de plată pentru serviciile funerare în București?

Serviciile funerare oferite de firma noastră sunt disponibile în București Giurgiu și în județul Ilfov. Plata se poate face prin talonul de pensie, prin transfer bancar sau cash la sediu. Oferta noastră include pachete funerare complete, servicii funerare non-stop.

Oferim servicii funerare complete non-stop în București și Ilfov. Magazinul nostru de pompe funebre îl găsiți la adresa: Calea Serban Voda 270, sector 4, București.

Contactează-ne la 0765.059.580 / 021-555-6770

Informații utile și raspunsuri la întrebări frecvente legate de oferta noastră de servicii funerare pentru București

 

Servicii funerare în București, sectorul 1

Ai un deces în familie, un moment trist pe care nu îl prevazusesi? Trebuie să faci toate pregătirile necesare dar nu știi în ce ordine? O firmă care oferă servicii funerare în București, în sectorul 1, acolo unde va avea loc înmormântarea, va ști ce e de făcut.

Gasești firme de servicii funerare în tot sectorul 1 din București, în cartierele: Aviatorilor, Baneasa, Bucureștii Noi, Piata Domenii, Gara de Nord, Floreasca, Piața Romana, 1 Mai sau alte zone importante.

Astfel, vei reuși să îți vezi linistit de durere, fără să fie nevoie să îți bati capul și cu toate pregătirile de înmormântare.

Plata se poate face însă, în funcție de pachetul ales, cu talonul de pensie sau chiar cu rate directe fără dobândă. Prețul unui sicriu poate porni de la 700 de lei.

Vezi mai jos oferta completă de servicii funerare
 

Servicii funerare în sectorul 2

Poți trece mai ușor peste un moment trist, precum decesul unei persoane dragi, dacă ceri ajutorul unei firme de servicii funerare din cartierul tău, din sectorul 2 București. În baza unui contract prealabil, se poate ocupa de toate cele necesare.

Te poate ajuta cu întreaga organizare a evenimentului: de la transportul persoanei decedate către capelă, îmbălsămare, poate asigura medic constatator pentru deces, sicriu și se ocupă de toate detaliile pentru organizarea parastasului.

O firmă de servicii funerare din București sectorul 2, poate oferi servicii de calitate în cartiere importante de aici, precum: Colentina, Moșilor, Iancului, Obor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Vatra Luminoasa, etc.

Este disponibilă la orice ora din zi și din noapte și se poate ocupa de organizarea, până la cele mai mici detalii parastaselor ce urmează.

Vezi mai jos oferta completă de servicii funerare
 

Servicii funerare în sectorul 3 București

Poți aduce un ultim omagiu unei persoane dragi așa cum se cuvine, cu ajutorul unei firme de servicii funerare din sectorul 3 București. Oferă consultanță gratuită, de specialitate, persoanelor care doresc să afle ce servicii sunt necesare pentru înmormântare și costurile care se impun.

O astfel de firmă oferă servicii complete, cu pachete la prețuri avantajoase. Va prelua toate sarcinile și întreaga operațiune de organizare a procesului de înhumare sau incinerare, utilizand ajutorul de înmormântare.

Vă poate pune la dispoziție un medic pentru constatarea decesului, pentru îmbălsămare și sicrie în funcție de preferințe și poate asigura transportul de la morgă la cimitir, intern sau internațional.

O firmă de servicii funerare din București sectorul 3 poate acționa în toate cartierele de aici: în Dristor, Lipscani, Muncii, Titan, Vitan sau Timpuri Noi și nu numai.
 

Servicii funerare în sectorul 4 din București, în funcție de buget

Te confrunti cu un deces în familie și nu ai cunoștințele necesare pentru a organiza întregul proces de înmormântare? O firmă de servicii funerare din sectorul 4 București te poate ajuta să depășești momentele grele mai ușor. Îți poate fi alături 24 de ore din 24, te poate sfătui ce servicii să alegi, în funcție de buget.

Dacă locuiești în unul dîntre cartierele sectorului 4: Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului sau Vacaresti, o firmă de servicii funerare din București, sectorul 4 poate să îți ofere:

 • transportul funerar intern și international
 • medic constatator pentru deces, îmbălsămare
 • sicrie diverse, cu toate accesoriile necesare
 • pachete pentru pomană
 • se poate ocupa de toate documentele necesare: certificat de deces, pentru îmbălsămare
 • organizarea de parastase ulterioare.

 

Într-un cuvant, servicii complete la standarde înalte și prețuri decente.
 

Servicii funerare în București, sector 5

Momentele mai grele, precum decesul unei persoane dragi și organizarea unei înmormântări poti fi mai puțin traumatizante dacă ceri ajutor specializat. O firmă cu servicii funerare complete în sectorul 5, din București se poate ocupa de toate demersurile necesare, pentru ca persoana dragă să fie condusă pe ultimul drum așa cum se cuvine.

Va organiza totul în cel mai mic detaliu, de la transport cu mașini omologate, sicrie, asigură medic pentru constatarea decesului, îmbălsămare, aranjamente florale, lumânări, batiste, prosoape, colivă și alte servicii necesare.

Se poate opta pentru pachete diferite, cu prețuri diferite, în funcție de serviciile cerute.

Transportul sicriului va fi făcut de personal autorizat și bine instruit. Poți beneficia de servicii funerare complete, pe raza sectorului 5 din București, indiferent dacă înmormântarea se face în 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Sebastian, Giurgiului, Ferentari sau Rahova, cu ajutorul unei firme de pompe funebre.

 

Servicii funerare în sectorul 6, București

Ai nevoie urgent de servicii funerare în unul din cartierele: Crângași, Ghencea, Giulești, Drumul Taberei sau Militari din sectorul 6, București pentru înmormântarea unei persoane dragi și vrei ca totul să fie făcut fără cusur? Apelează cu încredere la serviciile funerare pe care ți le poate oferi o firmă serioasa din acest cartier.

Iată care sunt serviciile pe care le poate oferi o astfel de firmă:

 • Sicriu complet echipat
 • Cruce de lemn inscripționată
 • Toaletare decedat
 • Doctor constatator deces și îmbălsămare
 • Acte de deces
 • Adeverință de înhumare sau certificat de îmbălsămare
 • Transport sicriu de la morgă spre cimitir
 • Opțional, se poate trimite personal pentru manipularea sicriului
 • Pachete pentru pomană sau pentru parastasele ulterioare și alte obiecte necesare

 

Astfel de firme, care oferă servicii funerare în București, sectorul 6, lucrează și cu ajutorul de înmormântare.


 

Servicii funerare non stop în București - Contacteaza-ne oricîând la telefon 0765.059.580

Ai nevoie de ajutor în cel mai scurt timp pentru organizarea unei înmormântări în București? Apelează la o firmă serioasa care oferă servicii funerare non stop în București. Oferă pachete avantajoase în funcție de buget iar plata se poate face și cu talonul de pensii sau în rate fără dobândă.

O firmă de servicii funerare non stop din București te va consilia și va fi la dispoziția ta la orice oră pentru a pune la punct toate detaliile cât mai repede.

Va rezolva problemele legate de: transport și manipulare sicriu, sicrie, cruce, acte de deces, medic constatator deces, aranjamente florale, pachete pentru pomană, lumânări, prosoape, batiste, poate chiar să găsească un loc de veci potrivit.

Astfel, nu va mai trebui să alergi prin tot orașul pentru cele necesare unui asemenea eveniment tragic.


 

Ce înseamnă oferta de servicii funerare complete în București

Ai un deces în familie și vrei să apelezi la servicii profesioniste? O firmă de pompe funebre care oferă servicii funerare complete în București vine în întampinarea ta, în momente de cumpănă și poate oferi pachete complete, în funcție de dorințele fiecăruia.

Serviciile funerare complete în București sunt oferite de firme cu experiență și din dorința de a ajuta la nevoie orice persoană încercată de soartă.

Într-un pachet complet sunt incluse urmatoarele servicii:

 • Transportul și manipularea sicriului de la morgă spre locul de priveghi și apoi spre cimitir cu mașini omologate
 • Medic constatator de deces
 • Efectuarea îmbălsămarii
 • Întocmirea actelor necesare pentru înmormântare
 • Sicriu de diferite feluri, dotat corespunzator
 • Cruce
 • Pachete pentru pomană , batiste, prosoape, lumânări, colivă
 • Aranjamente florale și coroane
 • Un personal bine instruit care oferă asistență și consiliere, în astfel de momente grele.

 


 

Prețuri avantajoase la serviciile funerare din București

Firmele de pompe funebre sunt din ce în ce mai căutate și solicitate în ultima perioadă, de aceea, prezența lor într-un număr cât mai mare, în special în capitală, fac ca prețurile la serviciile funerare oferite în București să fie cât mai competitive și avantajoase.

Personalul este unul bine instruit profesional, la cele mai înalte standarde, înțelege stările profunde prin care trece, în astfel de momente orice persoană și e la dispoziția oricui 24 de ore din 24, tocmai pentru a face față solicitărilor mari.

O firmă care oferă servicii funerare în București, are întotdeauna prețuri avantajoase, în funcție de pachetul pentru care se optează.

Un sicriu, de exemplu poate costa între 700 și 1400 de ron.

De asemenea, oferă posibilități de plată variate: în rate fără dobândă, cu talonul de pensii, folosind și ajutorul pentru înmormântare oferit de stat.


 

Servicii funerare pentru animale în București

Ți-a fost alături și în momentele tale bune și în cele mai puțin bune iar acum câinele tău sau alt animal de companie, și-a dat obsteșcul sfarșit? Cauți un loc de veci pentru prietenul tău credincios și servicii funerare pentru animale în București?

La o căutare simpla vei vedea ca există și firme care oferă servicii funerare pentru animale în București, oferind și loc de veci într-un cimitir special.

Firma specializată se poate ocupa de: înhumare, incinerare cu toate accesoriile dorite, aranjamente finale pentru înmormântarea animalului și serviciile legate de transportul la cimitir.

Pentru înhumare se folosesc articole confecționate din materiale biodegradabile, care să protejeze mediul înconjurator precum: săculeți din pânză sau cutii din lemn de esență tare.

Astfel, cu ajutorul unei firme care oferă servicii funerare pentru animale în București veți trece mai ușor peste durere, fără să mai aveți și stresul înmormântării.


 

Firma care oferă servicii funerare în București

Ai un deces în familie și încerci să faci față durerii și în același timp organizării tragicului eveniment, dar te descurci mai greu?

O firmă de servicii funerare din București, îți poate oferi sfaturi și ajutor specializat pentru punerea la punct a tuturor detaliilor necesare bunei desfășurări a unui asemenea eveniment.

Lucrează chiar și cu ajutorul de înmormântare, îți pune la dispoziție pachete avantajoase, în funcție de buget și oferă și plata cu talonul de pensii sau în rate fără dobândă.

Asigură transport intern, de la morgă spre cimitir, cu mașini omologate, dotate corespunzator, personal bine instruit și servicii complete la standarde înalte.

Cu ajutorul unei firme care oferă servicii funerare complete în București, nu vei mai avea alta grija decât să îți vezi în liniște de durere și să conduci persoana decedată pe ultimul drum, așa cum se cuvine.

 

Servicii funerare ieftine - Oferta noastră este flexibilă, pentru orice buzunar

Dacă îți faci griji că nu faci față organizarii unui eveniment tragic, precum organizarea înmormântării unei persoane dragi și nu dispui nici de fonduri suficiente pentru asta, căuta o firmă de pompe funebre care oferă servicii funerare ieftine.

Astfel, în funcție de bugetul tău îți poate oferi un pachet avantajos ce conține strictul necesar pentru buna desfășurare a unei înmormântări.

Cele mai ieftine servicii funerare conțin: de la sicriu, cruce, mașina pentru transportul persoanei decedate de la morgă la cimitir, medic constatator de deces, lumânări și batiste, colivă și pană la pachete pentru pomană.

O astfel de firmă de pompe funebre lucrează și cu ajutorul de înmormântare, poate oferi posibilitatea plății cu talonul de pensii cu costuri suplimentare zero sau cu rate fixe fără dobândă.

Cele mai mici prețuri încep de la aproximativ 600 de lei, pentru un pachet minim.
 

Servicii funerare de incinerare în București

Te confrunți cu un deces în familie iar persoana care tocmai a decedat a lăsat ca ultima dorință să fie incinerata? O firmă care oferă servicii funerare de incinerare în București va putea acționa în acest sens doar la solicitarea familiei, care organizeaza funeraliile sau dacă defunctul si-a manifestat expres această dorintă.

Singurul loc unde se face incinerarea în București este crematoriul uman Vitan Barzești.

Programarea persoanei decedate se face în baza urmatoarelor acte: certificat deces și îmbălsămare, adeverință de incinerare, certificat de depunere la capelă, aviz sanitar de transport mortuar, autorizatie de ridicare și transport al urnei cu ramasitele umane și actul de identitate în copie și original al persoanei care solicita incinerarea.

O firmă cu experientă în serviciile funerare de incinerare din București trebuie să știe cum să procedeze pentru ca acest eveniment să fie cât mai puțin dureros pentru apropiati.


 

Un memorial special, cu ajutorul unei firme de servicii funerare din București

Iti dorești să intipărești într-un mod unic memoria unei persoane dragi, decedate de curand? Poți cere unei firme de servicii funerare din București un memorial special.

Astfel, poți face o lumanare personalizata cu diferite poze, rugaciuni sau poezii ori un portret memorial, un gen de reprezentare fotografică din epoca victoriană, care reprezintă o parte componentă a doliului practicat în Europa și America.

Lumânările pot fi aduse acasă sau lăsate la cimitir și au ca scop să-ți amintească de persoana importantă din viața ta, trecută în nefiintă, imortalizând imaginea ei pentru mai mult timp sau chiar pentru totdeauna. Fotografiile pot fi post mortem sau din momente surprinse cand persoana era în viață.

O firmă de servicii funerare din București poate realiza un memorial unic pentru a păstra vie memoria unei persoane dragi ție, care acum nu mai este.


Cele mai bune oferte la servicii funerare în București

Un eveniment trist, precum înmormântarea unei persoane dragi, este greu de depășit, dar și mai greu de organizat. În astfel de condiții, ai nevoie de ajutor specializat, din partea unor specialiști în servicii funerare, cu oferte bune la toata gama de servicii, în București.

Tarifele variază în funcție de mai multi factori, dar, de obicei, toate sunt cam aceleasi, în funcție de firma aleasă.

Cele mai bune oferte la serviciile funerare din București sunt la pachetele pentru pensionari, care includ:

 • Sicriu complet echipat
 • Cruce din lemn
 • Transport sicriu la domiciliu sau la cimitir
 • Toaletare
 • Certificate de deces, adeverință de înhumare
 • Doctor pentru constatarea decesului și îmbălsămare
 • Pachete de pomană
 • Colivă
 • Prosoape, batiste, lumânări și manipularea sicriului indiferent de etaj.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!