FOTOCERAMICA

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selectia ta:

Producator: FCDCF × Pret: 50 - 100 ×

Fotoceramica funerara este o modalitate moderna de a onora memoria celor dragi. Cu ajutorul fotoceramicii funerare, puteti crea o plăcuță funerara personalizata, care sa reflecte sentimentele și amintirile voastre. Fotoceramica funerara este realizata din ceramica de calitate, ceea ce inseamna ca este rezistenta la intemperii și la schimbările de temperatura. Fotoceramica funerara poate fi folosita pentru a personaliza monumentele funerare, plăcile funerare sau chiar pentru a crea o fotografie funerara. Fotoceramica funerara este disponibila intr-o varietate de dimensiuni și forme, astfel incat sa se potriveasca nevoilor voastre. Puteti alege intre o gama variata de culori, astfel incat sa obtineti un design unic si personalizat. La noi puteti comanda fotoceramica funerara la preturi mici. Ne asiguram ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate și sunt livrate rapid și in siguranța.


Termen de executie rapid în funcție de calitatea fotografiei utilizate și numărul de preview-uri solicitate, termenul variaza între 3-7 zile lucrătoare. Fotoceramica funerară reușește să vă redea  la o calitate  foarte buna fotografia propusă spre editare. Fotoceramica produsă de noi își păstrează în timp culoarea, rezistă la temperaturi extreme și la acțiunile razelor de soare. Oferim posibilitatea editarii preview-ul pentru ca dumneavoastră să vă puteți pronunța înainte ca fotografia să fie montată pe suportul ceramic. În cazul în care nu sunteți de acord cu preview-ul trimis avem posibilitatea de a modifica eventualele erori. Confirmarea preview-lui și finalizarea produsului nu atrage raspunderea furnizorului în cazul în care calitatea imaginii a avut de suferit din cauza calității  fotografiei oferite de către client. Fotografiile trimise trebuie să fie clare, de preferat stil portret, luminoase și la rezoluție cât mai mare. Avem posibilitatea să atașăm fotografiei dorite un costum/ fundal, putem elimina sau corecta defectele indiferent de cât de pronunțate sunt ele.Toate produsele fotoceramice beneficiază de garanția comercială legală  de 24 luni.

-Dorim sa facem precizarea ca datorita diferentelor de setari dintre monitoarele dumneavostra si cele de la firma noastra pot aparea diferente la nuanta culorilor iar preview-ul pe care il primiti este mai mult cu nota de orientare. Intre previzualizare editarii si produsul final exista o diferenta de nuante a culorilor din cauza procesului de ardere , diferentele variaza intre 15-25%. Previzualizarea se poate vedea si la  sediul nostru cu programare si telefon in prealabil.

 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!